Felicitări pentru efort şi grijă! Negreşit sper să primiţi ajutor să tipăriţi această bijuterie atât de utilă şi practică tuturor mamelor! Tot respectul pentru munca dvs, am parcurs cu drag şi răbdare pagină cu pagină. (mesaj de la dna Bianca Dumitriu)
***

Îmi plac mult ilustraţiile, puteţi să faceţi abuz de ilustraţii de acest gen. Cred că sunt pe placul multor persoane. Aşteptăm formatul tipărit. ♥ (mesaj de la dna Alina)
***

Interesant acest abecedar! L-am citit cu sufletul la gură. Privind în urmă aş fi vrut să ştiu că suptul nu este prea bun dacă doarme mult şi petrece prea mult timp la sân. La vremea respectivă ştiam doar că dacă ataşarea e corectă, nu doare. Am facut ragade, dar au trecut, ceea ce m-a făcut să cred că totul e în regulă. Dar ce faci când în oraşul tău nu sunt consultanţi în alăptare? (mesaj de la dna Oana Gurita)
***

Informativ… Mi-a plăcut foarte mult abecedarul! (mesaj de la dna Adriana Maria Usurelu)
***

Cărticica este foarte cuprinzătoare şi de ajutor, mai ales când nu urmezi şi un curs de alăptare special sau nu prea ai la cine apela pentru sfaturi. (mesaj de la dna Aniela)
***

Am citit Abecedarul scris de voi și mi-a plăcut foarte mult mesajul transmis și felul în care a fost scris. Mă întrebam dacă aș putea avea acest Abecedar tipărit? Aș dori să-l am mereu la îndemână și să îl recitesc. (mesaj de la dna Isa)
***

Am citit abecedarul dintr-o suflare, l-am îndrăgit, a fost pe placul sufletului meu, am şi aflat informaţii noi… Eu încă alăptez, băieţelul meu are acum 8 luni şi jumătate, deci îmi va fi de folos până la înţărcare. Mulţumesc. Am să îl recomand şi altor mame. (mesaj de la dna Adelina Nicolae)