Înțelegi importanța alăptării pentru familie, societate și mediu și vrei să ne ajuți? Poți contribui și tu.

Dacă ai un blog…

Înseamnă că ai darul de a scrie și că ai putea folosi acest talent și în sprijinul mamelor care alăptează. Scrie un articol despre Abecedarul de alaptare astfel încât mamele, dar și ceilalți cititori ai tăi, să afle despre el. Abecedarul își va atinge scopul doar dacă ajunge la cât mai multe mame. Te rugăm să ne dai și nouă linkul ca să îl publicăm.

Dacă ești activ pe Facebook…

Oferă-ne un vot de încredere și dă share/like paginii noastre: Dragoste cu lapte. Mamele sunt foarte active în mediul online și îți vor mulțumi pentru că le-ai deschis poarta către o alăptare de succes.

Dacă ești jurnalist…

Știrile și articolele de calitate, cu adevărat folositoare, sunt în număr din ce în ce mai mic. Dacă rata mică a alăptării din România poate fi o știre, te rugăm să analizezi și oportunitatea de a prezenta un proiect menit să crească acest procent.

Dacă ai timp liber și vrei să fii voluntar…

Un proiect bine realizat implică multă muncă și oameni dedicați. Dacă îți dorești să sprijini mamele în cel mai frumos, dar și vulnerabil moment al vieții lor, vino în echipa noastră! S-ar putea să primești mai mult decât poți oferi.

Dacă ești consilier în alăptare…

Profesia sigur ți-a demonstrat câte dificultăți întâmpină mamele în perioada alăptării și cât de folositor ar fi ca ele să aibă un bagaj minim de cunoștințe în alăptare. Astfel am putea preveni anumite probleme sau nu s-ar mai ajunge la consecințe grave sau greu de rezolvat. Poți recomanda mămicilor să citească Abecedarul de alaptare pentru a îți ușura propria muncă de consiliere. Mamele vor primi informații de cea mai bună calitate. Dacă știm, putem să prevenim!

Dacă ții un curs de puericultură…

Părinții sunt avizi de informație. Mamele vor fi sigur încântate să afle despre acest abecedar: le va aduce beneficii reale pentru sănătate și bucuria maternității împlinite prin alăptare.

 


Fiecare poate contribui cu câte ceva. Toți avem un rol și o responsabilitate față de mamele și copiii de lângă noi.


MULȚUMIM PENTRU SPRIJIN